Termékeink Főmenü
Termékek

Bavicchi1896’ Bio csíráztatni való Ruccola. „ÉLŐ ÉTEL” Egészség és fiatalság kívül-belül.

Cikkszám: 8003419011676
Bővebben a termékről

BIO RUCCOLA CSÍRÁZTATÁSHOZ

Zsázsához hasonló élettani hatások. Nagy mennyiségű telítetlen zsírsavtartalma miatt szív- és érrendszeri betegségekben diétás kiegészítő. Magas E-vitamin tartalmú. Csökkenti a gyulladásokat.

Csíráztass!

A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol!

Nincs még egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak. 

A frissen előbújó csírák egyedülálló „élő” élelmiszerek,

kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a természet!  

A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek.

Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez.

„ÉLŐ ÉTEL”

*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
*A termék kereskedelmét ellenőrzi: HU-ÖKO-02
IT-BIO-014
EU-mezőgazdaság

Felhasználási javaslat:
Áztatási idő: 2-3 perc
Öblítés: mivel nyálkásodásra hajlamos, permetezni ajánlott naponta 2-3 alkalommal.
Csíráztatási idő: 4-5 nap
Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tartható 1 hétig.
Kiszerelés: 30gr  

Részletesebben:

Natur élet ha… csíraevő vagy! >>>

Kapcsolódó blogbejegyzések

Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
Bors Erzsébet
2016.10.12 09:00
5/5
osztom a véleményeket.
encike
2016.09.29 09:15
5/5
ez valami elképesztően jó!!!!!!!
Kevi Bea
2016.09.19 09:58
5/5
a csírák közt ez jött be a legjobban :D
Török Péterné
2016.09.01 14:07
5/5
A rukkola egyébként is a kedvencem, mindenképp kipróbálom ezt
Egri Erzsébet
2016.08.09 09:07
5/5
Imádom az olaszos ételeket, de a csírákat is. Ezzel most a kettőt kombinálhatom! Isteni pizzafeltét, megkoronázza az ízeket!
Czékus Margó
2016.08.08 09:31
5/5
Csíra formájában most próbálom ki először. A finom csípőses zamata így jobban érvényesül, mint vágott formában.
Mama
2016.03.10 16:42
5/5
HAtalmas ruccola rajongó vagyok, most először rendeltem csírát is, sokkal jobb, mint amit reméltem, elképesztően finom.