Termékeink Főmenü
Termékek

Bavicchi1896’ Bio csíráztatni való Póréhagyma. „ÉLŐ ÉTEL” Egészség és fiatalság kívül-belül.

Cikkszám: 8003419011249
Bővebben a termékről

BIO PÓRÉHAGYMA CSÍRÁZTATÁSHOZ

Természetes antibiotikum. Tisztítja a véráramot, májat. Egyesíti a hagyma és a fokhagyma élettani hatásait. Emésztőszervekre jótékony hatású. Gyulladáscsökkentő, immunerősítő, antioxidáns hatás, fiatalító.

Csíráztass!

A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol!

Nincs még egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak. 

A frissen előbújó csírák egyedülálló „élő” élelmiszerek,

kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a természet!  

A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek.

Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez.

„ÉLŐ ÉTEL”

*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
*A termék kereskedelmét ellenőrzi: HU-ÖKO-02
IT-BIO-014
EU-mezőgazdaság

Felhasználási javaslat:
Áztatási idő: 12 óra
Öblítés: naponta 2-3-szor
Csíráztatási idő: 8-14 nap
Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tartható 1-2 hétig.
Kiszerelés: 6 gr  

Részletesebben:

Natur élet ha… csíraevő vagy! >>>

Kapcsolódó blogbejegyzések

Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
Bors Erzsébet
2016.10.12 09:02
5/5
őt még nem próbáltam, most rendeltem. a rukkolás a kedvencem
ágota
2016.10.10 11:58
5/5
kedvet csináltatok hozzá, ki fogom próbálni én is :)
Salsa
2016.09.30 09:15
5/5
Imádom a póréhagymát, jöhet minden mennyiségben, kipróbálom, kíváncsi vagyok mit tudok belőle kihozni, ráadásul tuti vegyszermentes hagymám lesz.
_Gabor_
2016.09.01 11:39
5/5
Ismerem majdnem mindegyik fajtát, ezek nagyon jó minőségű csírák!!
Czékus Margó
2016.08.09 09:12
5/5
Vettem csíratálat, először zsázsával próbálkoztam, nagyon jó lett. Most a póré jön, alig várom, hogy megnőjön és vajaskenyérre tehessem!
laszlo
2016.03.11 11:20
5/5
Azt kell mondanom, hogy ez az étel pontosan az, amit önök ígértek. Nagyon megkedveltük, a jövőben az étrendünk állandó részét fogja képezni. Először szkeptikus voltam, de tényleg minimális odafigyelést igényel csak, cserébe viszont mindig van otthon friss salátába való növény. Mivel panelban lakunk ez nagy kincs.