Termékeink Főmenü
Termékek

Bavicchi1896’ Bio csíráztatni való Lenmag. „ÉLŐ ÉTEL” Egészség és fiatalság kívül-belül.

Cikkszám: 8003419011775
Készlet információ: Rendelhető
490 Ft
Bővebben a termékről

BIO LENMAG CSÍRÁZTATÁSHOZ

Emésztőszervek tisztításához. A lenmagot csíráztatva, igen jóízű csírákat kapunk, amivel reggeli müzlinket is gazdagíthatjuk. Omega-3 zsírsavakban gazdag.

Csíráztass! A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol!

Nincs még egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak.

A frissen előbújó csírák egyedülálló „élő” élelmiszerek, kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a természet!

A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek.

Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez.

„ÉLŐ ÉTEL”
*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
*A termék kereskedelmét ellenőrzi: HU-ÖKO-02 IT-BIO-01
4 EU-mezőgazdaság

Felhasználási javaslat:
Áztatási idő: 2-3 perc
Öblítés: mivel nyákosodásra hajlamos, permetezni ajánlott naponta 2-3 alkalommal
Csíráztatási idő: 5-7 nap
Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tartható 1 hétig.
Kiszerelés: 80gr

Részletesebben:

Natur élet ha… csíraevő vagy! >>>

Kapcsolódó blogbejegyzések

Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
Bors Erzsébet
2016.10.24 09:15
5/5
szerintem is :)
Anton Zsuzsa
2016.09.13 09:20
5/5
Csak most próbáltam ki a csíráztatást, tökjó dolog! A lenmag nagyon aromás, érdemes kipróbálni!
Gokhan Mária
2016.08.25 15:28
5/5
Csírában még sokkal jobb az aromája, mint mag állapotában. Kipróbálni érdemes!
Gál Anita Anna
2016.08.16 09:02
5/5
Lenmagot csíráztatás nélkül is szoktam enni, de most kipróbáltam csírában is. Kicsit más az íze, így nekem jobban ízlik.
Kozma Botond
2016.08.10 11:06
5/5
Nagyon jól pörgeti a emésztésemet! megszerettem :)
Ica
2016.07.14 09:45
5/5
Azt hiszem csíra-függő lettem, levittem a balcsira is a csíráztató tálat :)
Massimo-né
2016.03.10 09:10
5/5
Az egyik alap mag, amit a csíráztató tálamban mindig tartok. A reggeli vegán zsíros kenyeremre valami mennyei!