Főmenü Termékeink
Termékek

Bavicchi1896’ Bio csíráztatni való Lencse. „ÉLŐ ÉTEL” Egészség és fiatalság kívül-belül.

Cikkszám: 8003419011355
Készlet információ: Rendelhető
730 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 730 Ft
Bővebben a termékről

BIO LENCSE CSÍRÁZTATÁSHOZ

Jelentős rosttartalmú. Koleszterincsökkentő. Mézga és pektin tartalma miatt  az étkezések után hirtelen fellépő vércukorszint-emelkedést jelentősen csökkenti, ezért alkalmas a cukorbetegek diétájának kiegészítésére és fogyókúrázóknak. Jelentős magnézium, vas, cink és krómtartalma.

Csíráztass!

A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol!

csiraztatas-csira-magok-vasarlas-csira-webaruhaz.jpg

Nincs még egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak. 

A frissen előbújó csírák egyedülálló „élő” élelmiszerek,

kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója.

csiraztatas-bio-csira-magok-ellenorzott-oko.jpg

A csíranövények növekedése visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a természet!  

A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek.

Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez.

„ÉLŐ ÉTEL”

*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
*A termék kereskedelmét ellenőrzi: HU-ÖKO-02
IT-BIO-014
EU-mezőgazdaság

Felhasználási javaslat:
Áztatási idő: 12 óra
Öblítés: naponta 2-3-szor
Csíráztatási idő: 3-4 nap
Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tartható 1-2 hétig.

Kiszerelés: 90gr

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.

Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
Japik
5/5
Egyetértek Emessyvel. Hatása tényleg érezhető. Nem is akármilyen!
Emessy
5/5
A csírákban az a jó h nem kell bekajálni kilószámra ahoz h érezd a hatást.
Mi egy evőkanállal eszünk lencsecsírát minden nap valamihez és ennyi i9s elég.
Szóval kevés mennyiségben is igen magas tápértékű.
Ági
5/5
Szeretem a lencsét, főleg főzeléknek de utálom hogy gázokat csinél, csíráztatva azonban egyáltalán nem szelesít,nekem ez benne a legjobb.
Szászkainé Maria
5/5
A lencsecsírafőzelék csíra az egyik kedvencem, de barna rizshez keverve is isteni! Én úgy csinálom a lencsecsíráztatást, hogy egy éjszakán át áztatom hideg vízben, aztán jól átöblítem és csíráztató tálra teszem. Naponta reggele és este átöblítem és akkor nem penészedik be. A harmadik napon már ehetők a csírái, olyankor a legfinomabb, amikor még nem érte el az 1 cm-t.
Szabóné Julcsi
5/5
Szerintem közvetlen napfény nem, de kis fény nem árt...elég ha beszűrődik valami
Ivádi Peti
5/5
Nem tudja valaki h nagyon kell-e ezeknek a napfény? Van esély rá, hogy első emeleti sötét gangos házban is kinőnek ezek a csírák? Mert jobb helyem sajna nincs hozzá…
tibi003
5/5
Általában több magot csíráztatok egyszerre, ezek között mindig van friss lencse csíra. Kicsirázva hasonlít a megszokott főtt állapotú lencséhez.
Andras_966
5/5
Szépen kicsírázott, jó minőség.
Anna Lénárd
5/5
A lencse csírájára nagyon kíváncsi voltam, hogy hogy néz ki, és persze milyen az íze! Gyorsan nagyra nőtt, van egy ízkaraktere, nem rossz!
dolly
5/5
ez a kedvencem, meg a zsázsa. ja, meg a mustármag is :)
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.