Termékeink Főmenü
Termékek

Bavicchi1896’ Bio csíráztatni való Hajdina. „ÉLŐ ÉTEL” Egészség és fiatalság kívül-belül.

Cikkszám: 8003419011683
Bővebben a termékről

BIO HAJDINA CSÍRÁZTATÁSHOZ

Vitaminok: C, B-komplex, E. Ásványi anyagok: vas, foszfor, kálium. Magas fehérjetartalom, roborál, lúgosít, riboflavin és rutin-tartalma serkenti az agyat és erősíti az érfalakat. Csírája főételként is felhasználható. Értékes adalék a kenyér tésztájához.

Csíráztass!

A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol!

Nincs még egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak. 

A frissen előbújó csírák egyedülálló „élő” élelmiszerek,

kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a természet!  

A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek.

Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez.

„ÉLŐ ÉTEL”

*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
*A termék kereskedelmét ellenőrzi: HU-ÖKO-02
IT-BIO-014
EU-mezőgazdaság

Felhasználási javaslat:
Áztatási idő: 8-12 óra
Öblítés: naponta 2-3-szor
Csíráztatási idő: 10-12 nap
Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tartható 1-2 hétig.
Kiszerelés:
90gr

Részletesebben:

Natur élet ha… csíraevő vagy! >>>

Kapcsolódó blogbejegyzések

Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
Kress
2016.10.20 15:06
5/5
Bármilyen gyógyító étrend vagy kúra mellé megfelel. Hajdinalavest és lepényt is sütünk belőle néha.
Szabóné Julcsi
2016.10.14 09:09
5/5
Naa :) Ezt én is kipróbálom
Fazekas Judith
2016.10.07 09:16
5/5
Naaa, milyen vagyok: hajdinás hagymás zöldségmixet készítettem hajdina csírával megszórva. :-))))
Anna Lénárd
2016.09.01 09:16
5/5
Egyébként is szeretem a hajdinát, most kipróbáltam csíra formájában is! Finom!
siposdetty
2016.08.01 09:13
5/5
új vagyok a csíráztatásban, de nagyon lelkes. a 4 éves lányom semmilyen gyümölcsöt és zöldséget nem hajlandó megenni nyersen de ezt imádja!
kiss marcsi
2016.03.16 15:26
5/5
Hajdinakásához ettem múltkor, fincsi volt.