Termékeink Főmenü
Termékek

Bavicchi1896’ Bio csíráztatni való Fokhagyma. „ÉLŐ ÉTEL” Egészség és fiatalság kívül-belül.

Cikkszám: 8003419013359
Készlet információ: Rendelhető
490 Ft
Bővebben a termékről

A fokhagyma csírája a népi gyógyászatból ismert gyulladáscsökkentő,

antibakteriális hatású, és immunerősítő tápanyagokat koncentrál. Koleszterincsökkentő, antioxidáns hatású, és fiatalító tulajdonságú. Ha csíráztatunk, mindig tartsuk szem előtt, hogy csak csíráztatásra szánt magokat használjunk fel, ugyanis ezek a magok nem tartalmaznak vegyszereket, illetve vegyszermaradékokat, ellentétben a vegyszerrel kezelt, csávázott vetőmagokkal.

Csíráztass!

A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol!

Nincs még egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak. 

A frissen előbújó csírák egyedülálló „élő” élelmiszerek,

kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a természet!  

A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek.

Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez.

„ÉLŐ ÉTEL”

*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
*A termék kereskedelmét ellenőrzi: HU-ÖKO-02
IT-BIO-014
EU-mezőgazdaság

Felhasználási javaslat:
Áztatási idő: 12 óra
Öblítés: naponta 2-3-szor
Csíráztatási idő: 8-14 nap
Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tárolható 1-2 hétig.
Kiszerelés: 6 gr  

Részletesebben:

Natur élet ha… csíraevő vagy! >>>


Kapcsolódó blogbejegyzések

Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
orsolya black
2016.11.10 11:14
5/5
Kicsit utána kell olvasni a csíráztatás menetéről, de pár próbálkozás után bele lehet jönni, nem egy nagy kaland. És megéri, reggelihez állandóan ezt csipegetem. :)
kiss marcsi
2016.10.03 09:18
5/5
Imádom a fokhagymát, amibe lehet beledobom, minden unalmas ételt fel tud dobni, úgyhogy nem volt kérdés, hogy előbb-utóbb a fokhagyma is bekerül a csíráztató edényeimbe.
debóra
2016.09.27 10:39
5/5
Nagymamámtól ismertem meg ezt a fajta csírát és imádom!
Leo
2016.09.08 13:03
5/5
imádom a fokhagymát, úgyhogy nem volt kérdés, hogy ki kell próbálnom ebben a verzióban is. szuper!
ibike
2016.08.30 11:55
5/5
Hát ez nagyon komoly , nem gondoltam volna , hogy a fokhagyma így is működik..
Juhász Anita
2016.08.24 08:57
5/5
kedvenc
laszlo
2016.08.11 09:35
5/5
durva, hogy milyen intenzív íze van.... persze jó értelemben :)
Cserne
2016.03.11 16:23
5/5
Messze ez a kedvencem. Nem túl intenzív az íze, de még éppen elégé hagymás/fokhagymás!