Főmenü Termékeink
Termékek

Bavicchi1896’ Bio csíráztatni való Fokhagyma. „ÉLŐ ÉTEL” Egészség és fiatalság kívül-belül.

Cikkszám: 8003419013359
Bővebben a termékről

BIO FOKHAGYMA CSÍRÁZTATÁSHOZ

A fokhagyma csírája a népi gyógyászatból ismert gyulladáscsökkentő, antibakteriális hatású, és immunerősítő tápanyagokat koncentrál. Koleszterincsökkentő, antioxidáns hatású, és fiatalító tulajdonságú.

csiraztatas-csira-magok-vasarlas-csira-webaruhaz.jpg

Ha csíráztatunk, mindig tartsuk szem előtt, hogy csak csíráztatásra szánt magokat használjunk fel, ugyanis ezek a magok nem tartalmaznak vegyszereket, illetve vegyszermaradékokat, ellentétben a vegyszerrel kezelt, csávázott vetőmagokkal.

Csíráztass!

A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol!

Nincs még egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak. 

A frissen előbújó csírák egyedülálló „élő” élelmiszerek,

kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a természet!  

csira-magok-vasarlasa.jpg

A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek.

Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez.

„ÉLŐ ÉTEL”

*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
*A termék kereskedelmét ellenőrzi: HU-ÖKO-02
IT-BIO-014
EU-mezőgazdaság

Felhasználási javaslat:
Áztatási idő: 12 óra
Öblítés: naponta 2-3-szor
Csíráztatási idő: 8-14 nap
Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tárolható 1-2 hétig.
Kiszerelés: 6 gr 


FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.

Kapcsolódó blogbejegyzések

Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
benedek judith
2017.05.17 13:54
5/5
Marcsi, igazad van, a fokhagyma tényleg minden ételt feldob és csíraként még intenzívebb az íze :)
lévai lilla
2017.02.02 16:52
5/5
frissen, reggelire nagyon szeretem! a fiam is rákapott, mindig kér a szendvicsébe!
Hegyesi Kriszti
2016.12.21 09:40
5/5
Jó pár magocskám van otthon, semmihez nem lehet hasonlítani a friss csírát reggelihez. Egyszer ki kell próbálni!:)
orsolya black
2016.11.10 11:14
5/5
Kicsit utána kell olvasni a csíráztatás menetéről, de pár próbálkozás után bele lehet jönni, nem egy nagy kaland. És megéri, reggelihez állandóan ezt csipegetem. :)
kiss marcsi
2016.10.03 09:18
5/5
Imádom a fokhagymát, amibe lehet beledobom, minden unalmas ételt fel tud dobni, úgyhogy nem volt kérdés, hogy előbb-utóbb a fokhagyma is bekerül a csíráztató edényeimbe.
debóra
2016.09.27 10:39
5/5
Nagymamámtól ismertem meg ezt a fajta csírát és imádom!
Leo
2016.09.08 13:03
5/5
imádom a fokhagymát, úgyhogy nem volt kérdés, hogy ki kell próbálnom ebben a verzióban is. szuper!
ibike
2016.08.30 11:55
5/5
Hát ez nagyon komoly , nem gondoltam volna , hogy a fokhagyma így is működik..
Juhász Anita
2016.08.24 08:57
5/5
kedvenc
laszlo
2016.08.11 09:35
5/5
durva, hogy milyen intenzív íze van.... persze jó értelemben :)
Cserne
2016.03.11 16:23
5/5
Messze ez a kedvencem. Nem túl intenzív az íze, de még éppen elégé hagymás/fokhagymás!