Termékeink Főmenü
Termékek

Bavicchi1896’ Bio csíráztatni való Csicseriborsó. „ÉLŐ ÉTEL” Egye magát boldoggá!

Cikkszám: 8003419011751
Bővebben a termékről

A keleti országok és India kedvelt hüvelyes növénye.

Erőt ad és jótékony hatással van a lélekre. Ez a pangansav nevű hatóanyagnak köszönhető (B16). „Egye magát boldoggá!” A csicseriborsó fontos inzulin szabályzó és segítség a pre diabéteszesek számára is, hiszen fogékonnyá teszi a sejteket az inzulin felvételére. Magas rosttartalom, könnyű emészthetőség jellemzi, nagyszerű ízzel. Kiváló csemege, amit feltétlen ki kell próbálni. 

Csíráztass!

A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol!

Nincs még egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak. 

A frissen előbújó csírák egyedülálló „élő” élelmiszerek,

kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a természet!  

A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek.

Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez.

„ÉLŐ ÉTEL”

*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
*A termék kereskedelmét ellenőrzi: HU-ÖKO-02
IT-BIO-014
EU-mezőgazdaság

Felhasználási javaslat:
Áztatási idő: 12 óra
Öblítés: naponta 2-3-szor
Csíráztatási idő: 3-4 nap
Tartsuk távol közvetlen fénytől. Hűtőben jól megszárítva 2 hétig is eltartható.
Kiszerelés: 90gr  

Részletesebben:

Natur élet ha… csíraevő vagy! >>>


Kapcsolódó blogbejegyzések

Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
zoleey
2016.10.17 12:19
5/5
Anyám szerint jó.
Németh Nelli
2016.09.06 09:07
5/5
Kipróbáltam! A hummuszos pirítós stílszerűen csicsriborsó csírával megszórva, remek!
facenkitty
2016.08.04 15:00
5/5
sose hittem volna h egyszer csíráztatni fogok de kedvet kaptam tőletek :)) elsőre egyébként minden ok pár nap alatt kikeltek a magok és már megvolt az első kóstolás, ízlik.
Leo
2016.07.29 09:22
5/5
köszönöm, megvan!
Jul
2016.07.29 09:21
5/5
szia, írd be a keresőbe hogy Csíráztató tál, én ezt használom
Leo
2016.07.29 09:17
5/5
most rendelek, miben érdemes csíráztatni?
orsolya black
2016.07.18 10:44
5/5
Már van csiráztató tálam is hozzá, teljesen rászoktam :)
fehérkati
2016.07.18 10:03
5/5
Remek, hummusz mellé is kiválló!