Termékeink Főmenü
Termékek

Bavicchi1896’ Bio csíráztatni való Árpa. „ÉLŐ ÉTEL” Egészség és fiatalság kívül-belül.

Cikkszám: 8003419018491
Bővebben a termékről

ÉLETERŐT HORDOZÓ MAGOK!
BIO ÁRPA CSÍRÁZTATÁSHOZ

Lúgosító gabonacsíra. Gazdag nyomelemekben, ami elengedhetetlen a normális szív- és agyműködéshez. Idegrendszer támogató,vízhajtó hatású.

A biocsíra élő élelmiszer. Természetes vitamin-, ásványi anyag-, fehérje- és enzimforrás. Friss, vegyszermentes táplálék, ami salaktalanítja a szervezetet. Azonnali energiaforrás. Kalóriaszegény, nem hízlal.

Csíráztass!

A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol!

Nincs még egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. A friss csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet, kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén hatásúak. 

A frissen előbújó csírák egyedülálló „élő” élelmiszerek,

kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus is a természet!  

A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek.

Ez a tápanyag tartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez.

„ÉLŐ ÉTEL”

*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
*A termék kereskedelmét ellenőrzi: HU-ÖKO-02
IT-BIO-014
EU-mezőgazdaság

Felhasználási javaslat:
Áztatási idő: 12 óra
Öblítés: naponta 2-3-szor
Csíráztatási idő: 3-4 nap
Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tárolható 1-2 hétig.
Kiszerelés:
80gr 

Részletesebben:

Natur élet ha… csíraevő vagy! >>>

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.

Kapcsolódó blogbejegyzések

Dr. Chen kurkuma kollagén forte kapsz. 60X -10%!!!

2 061 Ft
1 855 Ft

Dr. Chen Máriatövis Forte kapszula 60db

1 717 Ft
1 545 Ft
Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
Bardóczi Eszti
2017.04.18 16:46
5/5
még sose csíráztatattam, nagyon kíváncsi vagyok rá, a barátnőimtól csupa jókat hallottam róla, kipróbálom!
Szekeres Erika
2017.04.04 14:34
5/5
mióta sikerült lefogynom nagyon odafigyelek a táplálkozásomra. nekem a csírák nagyon segítenek karbantartani a súlyom. az árpa a kedvencem közülük.
Ági
2017.02.02 10:52
5/5
ismerek olyat aki vetőmagokkal csíráztatott és csak amikor mondtam neki hogy a csávázott vetőmagokban jó sok vegyszer is avan amit mind megeszik akkor fogta fel hogy mennyire fontos a bio minőség ebben is!!
bodrika
2016.12.13 16:04
5/5
Sziasztok! Persze hogy ki tudnak kelni és meg is eheted Viktor :-) A csírák jófejek, ha jó helyen vannak a lakásban és kapnak elég nedvességet, meleget akkor a képébe röhögnek a télnek meg hogy hány fok van kint. Olyan nagyra amúgysem szabad megnöveszteni hogy levelet növesszen, nem nagy árpát akarunk termeszteni csak a csírája kell. Szóval pár nap után szüret és mehet az árpacsíra a vajaskenyérre. ;-)
Viktor Fekete
2016.12.13 09:28
5/5
Ezek a csírák télen is ki tudnak kelni? Csak mert vetettem árpát és kikelt és apám szerint ez nem normális mert "ilyenkor már hova nő"? Ugye meg szabad enni?
erzsike
2016.11.02 09:37
5/5
Leadtam a rendelést rá! Én azóta szeretem hogy csináltam egy kétnapos Árpacsíra kúrát. Ezt azóta már többször is megismételtem.Ilyenkor csak ezt rágcsálom és rengerteg vizet, teát iszom, este pedig egy szelet pirítóssal együtt eszem a csírát.

Fantasztikus érzés, éhségérzetem ilyenkor nincs is napközben viszont heteken át jól érzem magam tőle.Energikusabb vagyok esténként pedig jobban alszom. Ha érzem hogy múlik a hatás jöhet még két nap és így tovább.
dia222
2016.09.22 09:07
5/5
finom íze van, szinte minden ételhez illik, mi még a főzelékek tetejét is megszórjuk vele.
Gokhan Mária
2016.09.01 09:06
5/5
Én búzafűvel együtt csíráztattam. Szeretem, egy kis zöld sziget a konyhában, ami ehető is.
Chrystyna
2016.08.08 11:24
5/5
Puridren lúgosító méregtelenítő kúra közben is ettem és azóta is fogyasztom, nagyon jó!
Ági
2016.08.08 09:44
5/5
szerintem is jó termék. rendben kicsiírázott eddig mindegyik tasakkal, ami azért fontos mert máshol vett magokkal már többször megjártuk de ez tényleg megbízható
tili
2016.08.02 11:27
5/5
Valóban finom nagyon sok mindenhez használom már!
Vladut Gabriel
2016.07.18 12:51
5/5
Ez is finncsi!!