Barna alga/Hólyagmoszat (Fucus vesiculosus)

Még terülj-terülj asztalka sem kell, mert a kilók e nélkül is felszaladnak?
Ilyenkor vetjük be a barnamoszatot, ami természetes, szerves jód- és kolloidális alginsav forrás.

A szerves jód a pajzsmirigy hormonjainak szintéziséhez szükséges oligoelem, ami aktív metabolizmust biztosít. Csak annyi szívódik fel belőle, amennyi szükséges, a felesleg kiürül.

Étvágycsökkentő

A barna alga sejtfalában alginát is található, ami étvágycsökkentő szerepet tölt be, és így járul hozzá testsúlycsökkentő kúrád eredményességéhez.

Anyagcsere serkentő

A szerves jód nélkülözhetetlen a szervezet megfelelő anyagcseréjéhez és az energiatermelő folyamatokhoz, legyűri a fáradékonyságot, fázékonyságot és biztosítja az egészséges haj, bőr és körmök elérését. A súlycsökkentés mellett, aktív, gyors, logikus szellemi és testi reakciókra is számíthatsz.

Fogyókúra; a Yo-Yo effektus nem kell!

Szervezeted a sanyargató fogyókúrára, még intenzívebb raktározással válaszol, azaz a siker rövid távú, ráadásul a visszaszedett kilók nem oda épülnek vissza, ahova azt Te szeretnéd, ezért a formád folyamatosan torzul. Fújjj! Ne sanyargasd magad, fogyassz inkább szerves anyagokat!

Egyszerű és hatásos mankó, a lassú anyagcsere ellen!
Mellékhatás: Szép bőr, erős, egészséges haj  és körmök.

Nincs olyan szerv vagy szervrendszer, aminek működését ne befolyásolná a szerves jód, melynek legtermészetesebb formája a barna alga.  A formula szabványosított. A standardizált, titrált kivonat garantálja a hatóanyagok állandó napi mennyiségét.

 • Fogyókúra
 • Haj, a bőr és a köröm egészsége
 • Sejtépítő tápanyagok

Tények:

A hormontermeléshez a pajzsmirigynek jó minőségű, szerves jódra van szüksége. A barna alga természetes, szerves jódot biztosít. Magyarországon a jódhiány komoly közegészségügyi probléma.  Ha nem áll rendelkezésre elegendő szerves jód, akkor a pajzsmirigy működése zavart szenved.

Ez számos szervünkre hatással van és változó súlyosságú és megjelenésű panaszokat okoz; lassítja az anyagcsere-folyamatokat, csökkenti a szellemi és fizikai teljesítőképességet, hajhullást, száraz bőrt, körömtöredezést, fáradtságot, alvászavart, meddőséget és fázékonyságot idéz elő.

Egy terhes nő, ha az első hónapokban jódhiányos, akkor a születendő gyermekének akár 10-15 ponttal is csökkenhet az IQ-ja. Már enyhe jódhiány esetén is, egész életen át jellemző a magas koleszterinszint és megjelenik az érelmeszesedés. A szerves jód olyan oligoelem melynek segítségével egy alapvetően aktív metabolizmust kapunk + szép bőrt, hajat és erős körmöket. 

Pajzsmirigy alulműködésre gyanakszol? Teszteld!

Itt egy  gyors, egyszerű otthon elvégezhető teszt, mely megbízható eredményt hoz és mindössze egy csepp vér kell hozzá. A Pajzsmirigy teszt a TSH szintet méri, és így lehetőséget nyújt a pajzsmirigy rendellenes működésének kimutatására. 

Mikor segíthet még a barna alga?

 • megnövekedett alvásigény
 • fáradtság, gyengeség érzése
 • fázékonyság
 • száraz hámló bőr
 • vizenyős arc és szemhéjak
 • sápadtság
 • körömtöredezés
 • testszőrzet csökkenés, különösen, ha a szemöldök külső széle kihullik
 • idegrendszeri tünetek, koncentráció csökkenése, lassú gondolkodás, rekedtes hang
 • szaglás és ízlelési zavarok

Összetevők:

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban 2 tablettában:
Barna alga/Hólyagmoszat (Fucus vesiculosus) száraz kivonat 225  mg
0,1 % jód 225  mcg    (RDA 150 % )


Barna alga száraz kivonat- 0,1 % szerves jód tartalommal, tömegnövelő szerek (szilikátos mikrokristályos cellulóz, mikrokristályos cellulóz, maltodextrin), csomósodást gátló (növényi magnézium-sztearát).

Felhasználási javaslat:
Naponta 2x1 tabletta az étkezések előtt.

Figyelmeztetés: A termék pajzsmirigy túlműködés esetén és autoimmun pajzsmirigy gyulladás esetén nem fogyasztható.

Minimumkúra-maximumkúra: Minimumkúra 120 nap, maximumkúra 240 nap.Csak olyan barna alga kivonatot vásárolj, ami standardizált formában tartalmazza a szerves jódot.

Kiszerelés: 50 g / 125 tabletta


OETI: 10341/2012

Részletesebben:

Fogyj, szépülj, vitalizálj Barna algával! >>>

Fogyókúrás termékválasztó: ez segít!  >>>