Teafa olajjal és fügekaktusz kivonattal dúsított 100%-os Aloe vera gél.

Alapja az aloe vera értékes és 100%-os tisztaságú belső gélje, még értékesebbé téve a teafa olaj antibakteriális, nyugtató és gyulladáscsökkentő tulajdonságaival, illetve a fügekaktusz tápláló erejével.
Minden fajta bőr irritációra megkönnyebbülés! Bőrbarát és bőrnyugtató hatása, arcra és testre is egyaránt alkalmazható. Enyhíti a kellemetlen bőrviszketést.

Tökéletes arcápolója a zsíros, kevert bőrtípusnak!

A teafa olajos és fügekaktuszos aloe gél szerves hatóanyag tartalmát a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács igazolta – logó a csomagoláson!   A sztendered előírja, hogy csak az acemannant vagy béta 1-4 acetilált glükomannanokat tartalmazó termékeket lehet helyesen aloe veranak címkézni.
Az acemannan az aloe verában megtalálható fő hatóanyag. Azok a termékek, amik nem tartalmaznak acemannant nem tekinthetők valóban aloe vera alapúnak.

A Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács Hitelesítő Program (IASC) az aloe termékekben (legyenek akár nyersanyagok akár késztermékek) lévő valódi aloe mennyiség feltűntetésével való visszaélések miatt született a korai 80-as években. 
Az IASC kifejlesztette a hitelesítési programját, ami lehetővé teszi az aloe termelőknek, feldolgozóknak és gyártóknak, hogy a létesítményeiket és termékeiket egy sor szigorú tesztnek és ellenőrzési programnak vessék alá, amiken ha átmennek, engedélyt kapnak az aloe és aloe termékek hitelesítésére és az IASC által felhatalmazott Hitelesítési Pecsét feltüntetésére minden termékükön és kiadványukon.

Mit jelent a Pecsét Neked?

A pecsét azt mutatja, hogy az aloe vera termék átment a szigorú szakmai vizsgálaton, ellenőrzésén és hogy az aloe vera minőségét és tisztaságát tudományosan igazolta és hitelesítette egy független szakértőkből álló csoport.
Azok a cégek, akik az IASC Hitelesítő Pecsétet használják a termékeiken és kiadványaikban, biztosítják a vásárlóikat, hogy:

  • A termék acemannan mennyiséget képvisel az aloe tartalomban
  • A termék az aktuális IASC előírásoknak megfelelő aloe minőséget képvisel

Certifikáció:

A termék oldószeres kivonás nélkül lett előállítva. Így őrizi az aloe gél szerves alkotóelemeit, melyek természetesek és változatlanok maradtak, mintha csak éppen most szedték volna a növényt.

Összetevők: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Polysorbate 20, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Melaleuca Alternifolia Oil, Opuntia Coccinellifera Extract, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene.
Felhasználási javaslat: Megtisztított felületre gyengéden bemasszírozni. Irritált felületeken vastagon, pakolásszerűen felvinni, majd a felesleget letörölni.
Kiszerelés:
200 ml
CPNP: 1415952 

Részletesebben:

Hitelesített Aloe Italok. Keresd az eredetit! >>>