Fogyókúra ecetsavakkal, egy ősi praktikával!

Különösen javaslom ezt az almaecet kapszulát azoknak, akik súlyfeleslegük mellett magas koleszterin szinttel, mozgásszervi megbetegedésekkel, reumával és köszvénnyel is küzdenek. Az almaecet kúra nem új keletű, felhasználásával kapcsolatban még Én magam is dédanyámtól kaptam, a népgyógyászati tapasztalatokon alapuló praktikus tanácsokat.

Azóta azonban óriási technológiai változások történtek, és ma már a gyártó képes a fő hatóanyagokat úgy koncentráni, hogy azok hatásai és felszívódási mutatói a maximálisra növekedjék. Különösen fontos ezt ma, hiszen lépést kell tartani megváltozott életvitelünkkel, ahol több stressznek és méreganyagnak vagyunk kitéve, mint hajdanán.

Egészséged és alakod is formába hozza, ez az almaecet kúra!

 • Az almaecetet mindenki testsúlycsökkentőként és emésztést elősegítőként ismeri.  Azt azonban kevesen tudják, hogy közel 90 féle bioaktív összetevőjének köszönhetően lúgosít, salaktalanít, mely tulajdonságai a testnedveket és szöveteket egészségesen tartja és megóvja őket a besűrűsödéstől.  A mozgásfunkciók ezáltal  javulnak, és a bőr is ezáltal szépül meg.
 • Olyan betegségek kiegészítő kezelésében is hatékonyan működik, mint a köszvény, reuma, ízületi panaszok vagy az arcidegzsába. Az almaecet javítja a vesék teljesítményét azzal, hogy normalizálja az oxigénion-termelést. Összetevői a rothasztó baktériumokat pusztítja, illetve szaporodásukat gátolja, így kedvező hatással bír a bélflórára, és hasznos kiegészítő candidiázis esetén.
 • Az Almaecet kapszula segít az általános kimerültség kezelésében, ha bágyadt, kedvtelen és lassú vagy. Akkor is érdemes almaecet kúrába fogni, ha szédülés vagy fejfájás gyötör. Sőt, akkor is nagy hasznát veszed, ha az időjárási frontokra vagy érzékeny!
 • Mikrobaölő tulajdonsága védelmet nyújt a meghűléses időszakokban (Hippokratész, az orvostudomány atyja az almaecetet köhögéssel és megfázással küzdő betegeinek javasolta).
 • Ez a kapszula könnyed segítség, ha fogyni szeretnél, egyrészt a szervezetbe bevitt táplálékokból sikeresen bontja le a zsírokat már a belekben, közben telítettség érzet biztosít, és salaktalanító, lúgosító munkája a meglévő zsírsejteket zsugorítja.  A zsírpárna ugyanis nem más, mint a zsírsejtekben elraktározott salakanyag.

Almaecet

 • testsúlycsökkentő (fogyókúra, az éhségérzet kontrolálásával, a szervezetbe bevitt tápanyagok beépítésével, a zsírok felszívódásának gátlásával, és a meglévő zsírsejtek zsugorításával
 • lúgosító (az un. pufferoló szervek, vesék, tüdő, máj tisztítása)
 • emésztést elősegítő
 • húgysavszint csökkentő, köszvény ellenes
 • reumás panaszok kiegészítő kezeléséhez
 • arcidegzsába
 • időjárási frontra érzékenyek
 • szédülés és fejfájás esetén
 • meghűlések, megfázások kivédése
 • tápanyagokkal egészíti ki az étrendet

Van-e az almaecet kapszuláknak egészségügyi kockázata?

Egyáltalán nincs. Sőt, épp ellenkezőleg. A kapszulákban lévő természetes összetevők nem vegyileg oldják meg a zsírégetési gondjaidat. Biológiai megoldást nyújtanak. És nincsenek mellékhatásaik. Mivel a kapszulák kíméletes módon eltávolítják a többletsúllyal együtt a méreganyagokat is, napról napra jobban érzed majd magad és több energiád lesz.

Az Almaecet kúra tehát egy ősi módszer.

A gyártó ezt a régi tapasztalatot egyesítette egy új technológiával.  Az almaecetet porítva koncentrálta és vegetáriánus kapszulatokokba töltötte. – Vcaps® Tette ezt a nagy dózis, a tökéletes felszívódás és a magas biohasznosulás javára. Minden kapszulatok 150 ml koncentrált szerves almaecetet tartalmaz, melyek különösen gazdagok ecetsavakban, a fő hatóanyagban, ami a hatásért felel. Mindemellett, természetesen előforduló vitaminokat, ásványokat és aminosavakat is tartalmaz, amik az egész szervezet egészségére kedvezően hatnak.

Összetevők:

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban /1 kapszula
Almaecet kivonat 437 mg


Vcaps®;
a kapszulatok 100%-ban növényi eredetű; a Vegetáriánusok Szövetsége által jóváhagyott Kóser és Halal certifikációval is rendelkezik, glutén-, tartósítószer és GMO mentes.
Felhasználási javaslat: Naponta 1-2 kapszula az étkezések előtt, bő folyadékkal.
Minimumkúra-maximumkúra: Minimumkúra 60 nap, maximumkúra 240 nap.
Kiszerelés: 60 db kapszula, vegán kapszulatokba zárva. -Vcaps®
OETI: 12366/2013

Részletesebben:

Almaecet a természetes zsírégető! >>>
Fogyókúrás termékválasztó: ez segít!  >>>